Werken Glazen Huis beginnen maandag

by in Urban Capital Group News

De werken aan het vroeg-modernistische Glazen Huis in Antwerpen beginnen maandag. Projectontwikkelaar Urban Capital Group brengt er na jarenlange leegstand twintig city flats onder. Eind 2011 opent op de gelijkvloerse verdieping een Proxy Delhaize.

De eerste voorbereidingen van de werfinfrastructuur werden de afgelopen week al getroffen. Projectontwikkelaar Urban Capital Group schat in dat de werken op de hoek van de Sint-Paulusstraat en de Lange Koepoortstraat een jaar zullen duren. ‘We gaan weliswaar met enige vertraging van start doordat de subsidievoorschotten voor de afbraak- en ontmantelingswerken wat op zich hebben laten wachten’, zegt Inge Caes van Urban Capital Group. Ook aan de oorspronkelijke plannen moest er nog gesleuteld worden.

‘In plaats van ook aan de eerste verdieping een commerciële invulling te geven, hebben we door de grote vraagt beslist om op de eerste etage vier extra city flats te voorzien.’

In totaal zal het vernieuwde Glazen Huis plaats bieden aan twintig appartementen. Alle flats zijn verkocht. Daarvan zullen er een veertiental verhuurd worden.

De ontwikkelaar biedt volledige meubelpakketten aan: standaard of met extra ‘hotel’-diensten, zoals servies, linnen, een poetsdienst, internetverbinding, …

Voor de investeerders die hun appartement willen doorverhuren, zet Urban Capital Group ook een verhuurplatform op. En dat betekent dat de projectontwikkelaar zelf zal instaan voor de contacten met de huurders

Op de gelijkvloerse verdieping komt er een Proxy Delhaize, die nog voor de kerst van volgend jaar zelfstandig zal worden uitgebaat.

Klik hier voor meer informatie over het project Glazen Huis of bezoek de website van Urban Capital Group.

Over Levi Dewaegenaere

Levi Dewaegenaere groeide van professionele tennisser uit tot een succesvolle rasondernemer. Momenteel is hij oprichter & CEO van zoweUrban Capital Group als Waegener.

Volg Levi Dewaegenaere op LinkedIn

Volg Levi Dewaegenaere op Instagram

Volg Levi Dewaegenaere op Facebook

Volg Levi Dewaegenaere op Twitter

Lees hier het volledige artikel op Het Nieuwsblad.