Urban Capital Group – Kandidatuur BeExemplary 2019

by in Urban Capital Group News

Urban Capital Group stelt zich kandidatuur voor BeExemplary 2019 met innovatief en duurzaam project ‘Martini Green’ te Brussel.

Op 25 juni 2019 nam Urban Capital Group deel aan de wedstrijd BeExemplary, een projectoproep om voorbeeldige, duurzame en innovatieve nieuwbouw- en renovatieprojecten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te stimuleren en belonen in termen van stedelijke ontwikkeling.

 

1. Martini Green, een vooruitstrevend reconversieproject

Urban Capital Group stelde zich kandidatuur met nieuwbouwproject ‘Martini Green’, de reconversie van het voormalige Bacardi-Martini depot in een uitermate duurzaam en attractief woon- en werkproject, gelegen in de opkomende Kanaal en Tour&Taxi zone te Brussel.

2. Vier vooropgestelde uitdagingen

Gezien het innovatieve en duurzame karakter van dit project, konden we deze kans niet laten liggen, zo stelt Levi Dewaegenaere, CEO van Urban Capital Group. Met ‘Martini Green’ weten we de gestelde uitdagingen op het vlak van architectuur en stedenbouw, milieu, sociaal en kringloop economie dan ook perfect vooruitstrevend in te vullen, aldus Levi Dewaegenaere.

3. Subsidie als inzet

Eind dit jaar weten we of ons project ‘Martini Green’ als laureaat werd geselecteerd en zo ja, welke subsidie ons wordt toegewezen, stelt levi Dewaegenaere van Urban Capital Group. Gezien de hoge financiële kost die vandaag gepaard gaat met het realiseren van een vooraanstaand duurzaam concept, is wat bijkomende financiële steun geen overbodige luxe, aldus nog Levi Dewaegenaere.

Over Levi Dewaegenaere

Levi Dewaegenaere groeide van professionele tennisser uit tot een succesvolle rasondernemer. Momenteel is hij oprichter & CEO van zoweUrban Capital Group als Waegener.

Volg Levi Dewaegenaere op LinkedIn

Volg Levi Dewaegenaere op Instagram

Volg Levi Dewaegenaere op Facebook

Volg Levi Dewaegenaere op Twitter