Waegener – Resultaten studie over cTreatment

by in Waegener News

Uit een gerandomiseerde, gecontroleerde studie, uitgevoerd door de Medische Universiteit van Graz (Oostenrijk) en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis van Amsterdam (Nederland), blijkt dat het gebruik van cTreatment® na een primaire totale knie-arthroplastiek (TKA) positieve resultaten oplevert.

“De nieuwe, computergestuurde koeltherapie biedt voordelen in termen van een snelle postoperatieve hermobilisatie. Dit allemaal op het vlak van bewegingsbereik en pijn. Dit kan worden toegeschreven aan een verminderde inflammatoire respons, alsook aan een verminderde secretie en bloeding. Daarom lijkt Het cTreatment®-systeem een veilige en efficiënte procedure te zijn. Hierdoor is het nog duidelijker dat de cTreatment® van Waegener zeer efficient is, zegt CEO Levi Dewaegenaere.

Daarom werd het volgende gepubliceerd in International Orthopaedics 2017: Effect van een nieuw cryotherapeutisch hulpmiddel op een snelle revalidatie na een primaire totale knie-arthroplastiek (TKA): een prospectieve, gerandomiseerde en gecontroleerde studie.

Deze studie werd uitgevoerd door de volgende partijen

Studie uitgevoerd door Prof. Dr. Patrick Sadoghi1, Sandro Hasenhütl1, Dr. Gerald Gruber1*, Dr. Andreas Leithner1, Dr. Alexander Avian2, Dr. Gudrun Rumpold-Seitlinger3, Dr. Norbert Kastner1, Dr. Rudolf W. Poolman4 en Dr. Mathias Glehr

1. Afdeling Orthopedie en Traumatologie, Medische Universiteit van Graz (Oostenrijk)
2. Instituut voor Medische Informatica, Statistiek en Documentatie, Medische Universiteit van Graz (Oostenrijk)
3. Afdeling Speciale Anesthesiologie, Pijn en Intensieve Zorgen, Medische Universiteit van Graz (Oostenrijk)
4. Afdeling Orthopedie en Traumatologie, Joint Research, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis van Amsterdam (Nederland).

Over Levi Dewaegenaere

Levi Dewaegenaere groeide van professionele tennisser uit tot een succesvolle rasondernemer. Momenteel is hij oprichter & CEO van zowel Urban Capital Group als Waegener.

Volg Levi Dewaegenaere op LinkedIn

Volg Levi Dewaegenaere op Instagram

Volg Levi Dewaegenaere op Facebook

Volg Levi Dewaegenaere op Twitter

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren